Hamam

Sommarerbjudande

I vårt sommarerbjudande ingår förutom en Lyx hamambehandling* även att du får en skrubbhandske och en bit tvål att ta med hem. Gäller 15 juni till 31 augusti 2018.

* Lyx Hamam. Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med marockansk svart tvål, detta efterföljs av en stimulerande kroppsskrubb med traditionell kessa scrubhandske som exfolierar bort döda hudceller. I behandlingen ingår även en djuprengörande kroppsinpackning med naturlig rosvatten och rhassoul minerallera från Atlasbergen i Marocko. Leran har en rengörande, mjukgörande egenskaper för hår och hud. Marockansk té och frukt ingår.

Classic hamam

Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med Marockansk svart tvål, detta efterföljs av en stimulerande kroppsskrubb med traditionell kessa scrubhandske som exfolierar bort döda hudceller. Behandlingen avslutas med en lätt skummassage. Din hud lämnas ren, återfuktad, mjuk och len, du känner dig lugn, avslappnad och i mer balans. Marockansk té och frukt ingår.

Lyx hamam

Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med Marockansk svart tvål, detta efterföljs av en stimulerande kroppsskrubb med traditionell kessa scrubhandske som exfolierar bort döda hudceller. I lyx behandlingen ingår även en djuprengörande kroppsinpackning med naturlig rosvatten och rhassoul mineral lera från Atlasbergen i Marocko. Leran har en rengörande, mjukgörande egenskaper för hår och hud. Marockansk té och frukt ingår.

Royal hamam

Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med Marockansk svart tvål och en kraftig kroppsskrubb med traditionell kessa skrubb-handske som exfolierar bort döda hudceller. I behandlingen ingår även djuprengörande och återfuktande kroppsinpackning med naturligt rosvatten och rhassoul lera från Atlasbergen i Marocko och avslutningsvis en avslappnande spamassage i 30 min. Marockansk té och frukt ingår.

Self-treat duo

Gör på dig själv eller på någon annan, hel kroppsbehandling i värmen av vårt vackra hamam. Njut och värm upp huden i ångrummet för att förbereda huden inför helkropps exfoliering med kessa scrubb-handske och vårdande renande kropps/hår inpackning med naturlig Rhassoul mineral lera från Atlasbergen i Marocko.