Manikyr

Vi använder oss ständigt av våra händer och fötter. Det kan vara lätt att glömma av att de behöver lite omvårdnad då och då. Våra manikyrister väntar på att få vårda och ta hand om dina händer och dina naglar. Genom handmassage, krämer och nagelvård får dina händer en omsorgsfull helhetsbehandling.

Mani mini

Formning, polering och lackning av naglar.

Mani classic

En klassisk behandling med fokus på den naturliga nageln. Formning av nageln, vattenbad med stärkande och rengörande egenskaper, nagelbandsarbete, stärkande nagelolja, polering, vårdande/stärkande underlack samt färg lackning + lätt hand- och armmassage.

Mani lyx

Formning av nageln, vattenbad med stärkande och rengörande egenskaper, nagelbandsarbete, stärkande nagelolja, mjukgörande hand peeling, polering, vårdande/stärkande underlack samt färg lackning + djup hand- och armmassage.

Mani classic & gelpolish

En klassisk behandling med fokus på den naturliga nageln. Formning av nageln, vattenbad med stärkande och rengörande egenskaper, nagelbandsarbete, stärkande nagelolja och lätt handmassage med återfuktande handkräm. Permanent färg lackning med en upplösbar gelé.

Gelpolish

Permanent lackning med gelélacket som är skonsamt för naglarna och lätt stärkande för dina naturliga naglar. Först filar vi naglarna och gör nagelbanden fina och därefter lackar vi naglarna med permanent nagellack. Permanent nagellack för vackra naglar.