Ansiktsbehandling

Under en ansiktsbehandling så stimuleras de olika reparationsmekanismerna som finns inuti vår hud och blodcirkulationen ökar. Genom behandlingen så frigörs också spänningar som infunnit sig och som är viktiga att bli av med för att våra muskler ska få utrymme och möjlighet till att arbeta fritt. En klar fördel för många när det kommer till ansiktsbehandlingar är dessutom att det fungerar på ett eller annat sätt förebyggande emot uppkomst av åldersrynkor och åldrande utav huden överlag. Efter avslutad behandling kan man omedelbart njuta utav ett ansikte som fullkomligt strålar av lyster och friskhet. En ansiktsbehandling rekommenderas var 6:e vecka för alla som vill hålla ansiktets hud frisk och levande.

Boost

Perfekt ”quick fix” för omedelbart ökad lyster. En behandling som ger ett omedelbart resultat på din hud.  Inkl. rengöring, peeling och specialserum samt avslutande kräm.

Cleanse

Fokus på djuprengöring av porer. En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat som passar hud med orenheter. Behandlingen består av rengöring, enzym-peeling, vapozon (ånga), porrengöring, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Classic

Ansiktsbehandling med fokus på rengöring eller massage. Inkl. rengöring, peeling, ansning av bryn och specialserum. Du väljer fokus på portömning eller massage. Ansiktsmask och avslutande kräm.

Lyx

Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter dina behov. Inkl. rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, specialserum samt massage av ansikte, nacke, hals och axlar. Ansiktsmask och avslutande kräm.

AHA-behandling

En välgörande behandling för ditt ansikte.

C-vitamin behandling

En uppiggande behandling för ditt ansikte.